Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da son durum

Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da son durum

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş Derleme - Bursapor, ligin 31. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 6-0 mağlup olmuştu.

İki isim kadro dışı
Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Adnan Örnek nezaretinde yapılan antrenmanda dün kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz ve Del Valle yer almadı.

4 oyuncuda sorun var
Sakatlığı süren kaptan Batalla takımdan ayrı düz koşu yaparken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Faty ile bileğinde ödem oluşan Emre Taşdemir de antrenmana çıkmadı. Sakatlığı geçen Ertuğrul Ersoy da kontrollü olarak takımla birlikte çalıştı.

Taktik çalıştılar
Isınma koşuları ve koordinasyon çalışmaları sonrası antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

Başkan Ali Ay'dan motivasyon konuşması
Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi futbolcular ile özel görüşecek. Aldığı başarısız sonuçlar ile küme düşme tehlikesi yaşayan Bursaspor'da başkan Ay, futbolcuların tümü ile özel görüşecek ve teşvik konuşması yapacak.

Yöneticiler seferber oldu
Takımda kötü gidişin nedeni araştırılırken yöneticiler, "Bursaspor ruhunu herkes ortaya koymalı. Bu sezon ligde kaldıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşanmayacak. Gereken ne ise yapılacak" şeklinde konuşuyor.