Beşiktaş Manisaspor maçı canlı izle

Beşiktaş Manisaspor maçı canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Manisaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş mücadelesinde yarın Grandmedical Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak.  İlk maç Vodafone Park'ta oynanmıştı. Beşiktaş, İstanbul'daki ilk karşılaşmada rakibini 9-0 gibi tarihi bir skorla yenmişti. Siyah-beyazlı takım, Grandmedical Manisaspor ile saat 21.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Manisaspor - Beşiktaş maçı A2 kanalından canlı yayınlanacak.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçlarını bu sezon da Turkuvaz Medya Grubu'nun 3 kanalı yayınlıyor. Yayınlar Turkuvaz Medya grubunun 3 kanalı; ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunluklar A Spor ve A2 kanallarından veriliyor. a2 kanalı Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalı olarak geçen yıl yayına başladı. Yayınına 28 Kasım 2016 günü başlayan kanalda çoğunlukla ATV'deki eski dizileri yayınlanmaktadır. A2, ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yeterli süre olmadığı için Türkiye Kupası'ndan çoğu maçlar, A2 ve A Spor kanallarında yayınlanıyor.

Peki A2 kanalını nasıl izleyebilirsiniz? A2 kanalının frekans bilgileri nedir? A2 uydu da var mı? A2 kanalı Digitürk'te var mı? A2 kanalı D-Smart'ta var mı? A2 Turkcell TV'de var mı? A2 kanalı Tivibu'da var mı? A2 kanalı Kablo TV'de var mı? İşte A2 frekans bilgileri ile ilgili detaylar...

A2 kanalının yayınlarına ulaşmak için;

Digiturk 35. kanal,
D-Smart 277. kanal,
Kablo TV 37. kanal,
Tivibu 59. kanal,
Turkcell TV 29.kanal,
FilBox 29. kanal,
Vodafone TV 10. kanal.

A2 kanalınının frekans bilgileri ise şöyle;

12053 Mhz, 
Symbol Rate: 27500, 
FEC: 5/6, 
Pol: H (Yatay) 

 

 

Etiketler :