Beşiktaş, Moutinho ile anlaştı iddiası

Beşiktaş, Moutinho ile anlaştı iddiası

Beşiktaş, Monaco forması giyen orta saha oyuncusu Moutinho ile anlaştı. Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan'a gelen teklifleri değerlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, bu oyunculardan birisi satılırsa Portekizli yıldıza imza attıracak.

Ajans Beşiktaş - Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışan Beşiktaş, Monaco forması giyen Portekizli milli futbolcu Joao Moutinho ile el sıkıştı. Başkan Fikret Orman'ın bizzat yürüttüğü transfer sürecini mutlu sonla bitiren siyah-beyazlılar, bu ismi Şenol Güneş'e sundu.

Elinde Atiba, Tolgay, Gökhan İnler ve Oğuzhan gibi üst düzey orta saha oyuncuları bulunan deneyimli teknik adam, transfer sürecinde o bölgeden bir oyuncu satılıp boşluk oluşması halinde Moutinho'ya onay vereceğini söyledi. Özellikle Oğuzhan Özyakup'a 12 milyon Euro'nun üstünde bir teklif olduğu, satışın gerçekleşmesi durumunda Portekizli Moutinho'nun siyah-beyazlı formayı giyeceği öğrenildi.

MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞMEZİ
Portekiz Milli Takımı forması ile 98 kez sahaya çıkan Joao Moutinho, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan Monaco ile bu kulvarda 11 defa forma giydi. Fransız ekibi ile geçtiğimiz sezon toplam 52 maça çıkan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu takımına 3 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Piyasa değeri 13 milyon Euro olan Moutinho'nun Monaco ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Etiketler :