Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşünde sıkıntı yaşıyor

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşünde sıkıntı yaşıyor

Beşiktaş, Bayern Münih karşısında Şampiyonlar Ligi son 15 turu ilk maçında 5-0'lık skorla İstanbul'a dönerken gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde ligde kazanıyor mu?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bayern Münih karşısında turu mucizelere bırakan Beşiktaş, moral bozukluğunu üğzerinden atıp Fenerbahçe maçına odaklanmak istiyor.

Beşiktaş, 2 sezondur üst üste mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergilerken özellikle bu sezon Avrupa'dan lige dönüşler biraz sancılı geçiyor.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi dönüşünde ligde oynadığı maçlar

2016-2017 sezonunda Napoli, Benfica ve Dinamo Kiev ile eşleşen Beşiktaş, grupta oynadığı 6 maç sonrasında ligde mücadele ettiği 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik almıştı. Siyah-Beyazlılar geçen sezonki bu iyi grafiğini bu sezon ligde sergileyemedi. Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet alırken 4 maçta da berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'yi yenip bu grafiğe bir galibiyet daha ekleme amacında. (Futbol Arena)

Etiketler :