Beşiktaş Sompo Japan deplasmandan mağlup ayrıldı!

Beşiktaş Sompo Japan deplasmandan mağlup ayrıldı!

Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda Sidigas Avellino ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Sidigas Avellino ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, geride kalan yedi haftada altı galibiyet elde etti ve grupta lider durumda. Siyah beyazlı ekip, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son olarak Nanterre'yi Akatlar'da 79-74 yenmişti. 

Siyah beyazlılar maça; Boatright, DJ, Diebler, Clark ve Lima ile başladı. İlk çeyrek rakip takımın üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyreğe Kenan Sipahi'nin basketiyle başlayan siyah beyazlılar ilk yarıda aradaki farkı kapatamadı.
İlk Yarı Sonucunda Sidigas Avellino Beşiktaş Sompo Japan'ı 10 sayı fark ile geçti ve siyah beyazlılar ilk yarıyı 40 - 30 geride tamamladı.

İlk yarının istatistikleri:

Ribaund: 19-12

Asist: 16-3

Top Çalma: 3-6

Blok: 3-0

Top Kaybı: 9-6

İkinci yarının ilk basketi DJ'den geldi. Arasındaki farkı kapatmaya çalışan siyah beyazlılar son çeyreğe 14 sayı geride girdiler. Son çeyreğe Weems'in üç sayılık basketiyle başlayan siyah beyazlılar skoru 65-51 yaptı. Son 4 dakikada Diebler'den üç sayılık basketiyle 81-69 olan skorda farkı kapatamayan siyah beyazlılar deplasmanda 90 - 74 skorla mağlup ayrıldı.