Beşiktaş son 6 sıradaki takımlara acımıyor

Beşiktaş son 6 sıradaki takımlara acımıyor

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarı perdesini Antalyaspor deplasmanında açacak. Siyah-Beyazlılar son 6. sıra takımlarıyla oynadığı karşılaşmalarda üstün bir performans sergiliyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Haftaya 16. sırada giren Antalyaspor karşısında galibiyet arayan Beşiktaş'ın avantajlı bir tablosu bulunuyor. Sezonun ilk yarısını 30 puanla 4. sırada kapatan son şampiyon Beşiktaş, son sezonlarda son 6 sıra takımlarına karşı etkili bir performans sergiliyor.
 

Futbol Arena'nın derlemesine göre Beşiktaş ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı son 30 maçın 26'sını galip bitirdi. Siyah-Beyazlılar sezonun son olarak sezonun 17. haftasında oynadığı Osmanlıspor'u evinde 5-1 yenmişti. 

BU SEZON TEK YENİLGİ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI

Siyah-Beyazlılar 4 mağlubiyetinden birini ise son 6 sıra takımlarına karşı almıştı. 8. haftada Gençlerbirliği'ne konuk olan Beşiktaş o haftada ligin alt sıralarında bulunan Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilmişti. Beşiktaş, Atiker Konyaspor, Karabükspor yenerken, Yeni Malatyaspor ile de golsüz berabere kalmıştı.