Beşiktaş, stoper transferinde sona yaklaştı

Beşiktaş, stoper transferinde sona yaklaştı

Beşiktaş, savunmada verilen alarmı susturmak için en ciddi adımı attı...

 Ajans Beşiktaş - Sezon başında ismi Beşiktaş'la anılan ve transferi sonuca ulaşamayan Maneol Messias, devre arasında Kartal oluyor. Uzun zamandır Beşiktaş'ın gündeminde olan ve stoper bölgesinde yaşanan krizi çözmek için ideal isim olarak görülen Brezilyalı Manoel Messias, siyah-beyazlıların scout ekibi tarafından son bir kez daha yerinde izlendi. Şenol Güneş'in de uzun zamandır elde edilen izlenimleri değerlendirdiği ve 26 yaşındaki stoper için olumlu rapor verdiği belirtildi.

Scout ekibi Messias'ı tribünden izledi

Devre arası transfer döneminde özellikle defans hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş, adayların değerlendirilmesinin ardından Messias isminde karar kıldı. 11 Aralık'ta oynanan Cruzeiro - Corinthias maçını izleyen Beşiktaş scout ekibi, bu maçta 90 dakika forma giyen Messias'ın kadroya katılması gerektiği raporu hazırladı. Mücadele sonrası hali hazırda devam eden görüşmeleri sıklaştıran Gökhan Keskin, Ali Naibi ve Fikret Demirer, hem oyuncuyla hem de kulübü Cruzeiro ile bir görüşme gerçekleştirdi. Oyuncu ve kulübüyle anlaşma zemini oluşturan Beşiktaş'ın, kalan ufak pürüzleri de gidermesi halinde, Brezilyalı futbolcuyu devre arasında kadrosuna katacağının neredeyse kesinleştiği öğrenildi.

Manoel Messias kimdir?

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Manoel Messias, profesyonel futbol hayatına Paranaense'de başladı. Ardından Atletico- PR'a yükselen Messias, buradan da Cruzeiro'nun yolunu tuttu. Mücadeleci ve güçlü oyun tarzıyla dikkat çeken Messias, bu sezon Brezilya Seri A'da 1 de gol kaydetti.