Beşiktaş taraftarından boykot kampanyası

Beşiktaş taraftarından boykot kampanyası

Fotomaç gazetesi ile yaşanan gerginlik sonrası son gelişmeler taraftarı çileden çıkardı.

Ajans Beşiktaş - Fotomaç gazetesinin Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası çıktığı manşetin yarattığı kriz büyüyerek sürüyor. Beşiktaş kulübü, giriştiği algı operasyonu nedeniyle Fotomaç gazetesine tesislere giriş yasağı getirmişti. Gazetenin geri adım atmayıp kulübe ve Başkan Fikret Orman'a daha çok yüklenmesi nedeniyle dün bir çok medya mensubu yaşanan krizi eleştirmişti.

Fikret Orman'ın "Sansür istemiyorum, tatlılıkla çözeriz" şeklindeki iyi niyetli girişimi bile Fotomaç ve Turkuaz medyasınca karşılık görmedi.

Geçen süre içinde eleştiri ve tepkinin dozajını artıran Fotomaç gazetesi ve bağlı olduğu Turkuaz medya grubundan herhangi bir geri adım gelmemesi Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti. Taraftar bunun üzerine yaşanan krize tepki olarak sosyal medyada bir kampanya başlattı.

#BoykotTurkuvazMedya etiketi ile sosyal medya sitelerinde bir araya gelen siyah beyazlı taraftarlar "Özür mesajı yayınlanana kadar" Fotomaç gazetesi ve bağlı olduğu medya grubunun (Sabah, Takvim, ATV, A Spor vs) yayınlarını boykot etme kararı aldı.

#boykotturkuvazmedya kampanyası günün önemli bölümünde ve akşam saatlerinde Twitter Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

Taraftarlar aşağıdaki görseli paylaşıyor:

1-016.jpg