Beşiktaş, Tolgay Arslan için 15 milyon euro istiyor

Beşiktaş, Tolgay Arslan için 15 milyon euro istiyor

Beşiktaş'ta transferde Avrupa'nın önemli kulüpleriyle anılan Tolgay Arslan için yönetimin bonservis bedelini belirlediği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları ve 2. yarı hazırlıkları devam ederken Tolgay Arslan ile ilgili son olarak Napoli'nin ilgisi olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş yönetimi ise Serie A ekibine istediği parayı söyledi. 

Fotomaç'ın haberine göre, Napoli'ye oynattığı futbolla tüm dünyanın takdirini toplayan Teknik Direktör Sarri, bu maçlardan sonra Tolgay'ı çok beğendiğini söylemişti. İtalyan ekibinin geçtiğimiz aralık ayında Beşiktaş'a Tolgay Arslan için 5 milyon euroluk bir sözlü teklif ilettiği öğrenildi.

Yönetim bu teklifi hiç düşünmeden redderken 15 milyon Euro'dan aşağı gelecek herhangi bir teklife kaalı olduğunu belli etti. Tolgay Arslan'ın adı Napoli dışında Leverkusen ve Dortmund ile de anılıyor.

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın ilk yarıdaki performansı

Tolgay Arslan ligin ilk yarısında 15'i lig olmak üzere toplamda 22 maçta forma giydi. Bu maçlarda toplamda 1266 dakika süre alan Tolgay Arslan 1 asist yaptı.

Etiketler :