Beşiktaş, Vagner Love'u bitiriyor!

Beşiktaş, Vagner Love'u bitiriyor!

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun'u 25 milyon Euro gibi rekor bir ücretle Everton'a sattıktan sonra forvet için arayışlarına devam eden siyah beyazlılar; Kevin Gameiro, Islam Slimani, Chicarito, Diafra Sakho için yaptığı girişimlerden sonuç alamayınca rotayı Türkiye'ye çevirmişti.

Beşiktaş'ın, Süper Lig'deki öncelikli hedefi Vagner Love'un transferi konusunda büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak için son viraja giren siyah beyazlılarda asbaşkan Umut Güner'in Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya gelerek transferin son detaylarını görüştüğü belirtildi.

Brezilya'dan da teklifler alan Vagner Love'un ise Beşiktaş'ta oynamayı çok istediği ve siyah beyazlı yöneticilerle prensipte anlaştığı kaydedildi. Geçen sezonu 23 golle gol kralı olarak kapatan 33 yaşındaki Sambacı bu sezon da forma giydiği 14 karşılaşmada 10 kez rakip ağları sarstı, 3 de asist yaptı.

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları sadece forvet bölgesiyle ilgili değil. Hem geleceğe yatırım yapmak isteyen hem de savunmanın sağına alternatif bir isim arayan siyah beyazlılar, İstanbulspor forması giyen Zeki Çelik'in transferinde de mutlu sona çok yakın. Sarı siyahlı TFF 1. Lig temsilcisiyle görüşen siyah beyazlı yönetim, 20 yaşındaki sağ bek konusunda büyük oranda anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Zeki'yi devre arasında olmazsa en kötü ihtimalle yaz transfer döneminde kadrosuna katması bekleniyor.

Bursaspor alt yapısında kariyerine başlayan Zeki Çelik bu sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 17 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırdı ve bu başarılı performansıyla bir çok takımın dikkatini çekti. (Bein Sports)

Etiketler :