Beşiktaş; Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Aras ve Boyko'ya güle güle diyecek

Beşiktaş; Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Aras ve Boyko'ya güle güle diyecek

Beşiktaş yönetimi Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Boyko ve Mustafa Pektemek’i gönderip toplamda 8 milyon 750 bin euro yani 45 milyon TL tasarruf yapmak için her şartı zorlamayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Boyko ve Mustafa Pektemek’i gönderip toplamda 8 milyon 750 bin euro yani 45 milyon TL tasarruf yapmak için her şartı zorlamayı planlıyor.

SİNEKTEN YAĞ ÇIKACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezondur yüksek gelirler elde eden Beşiktaş, bu sezon bu gelirden mahrum kalmak üzere… Geçen sezon gruptan 4 galibiyetle yenilgisiz lider çıkan Kartal, kasasına 40 milyon euro civarında ciddi bir meblağ koymuştu.  UEFA ile yaptığı 3 yıllık anlaşma sona eren ve FFP kıskacından nihayet kurtulan Siyah-Beyazlılar, kadroda bulunan ama oynamayan oyunculardan bu kez kesin olarak kurtulmak istiyor.

PEKTEMEK BU KEZ GİDİCİ

YÖNETİMİN belirlediği 4 isim Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Boyko ve Mustafa Pektemek. Geçen yaz Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda son anda takımda kalan Pektemek de bu kez gönderilmeye çok yakın. Transfer komitesinin önümüzdeki sezon için düşündüğü santrfor üçlüsünde Mustafa'nın yer almadığı öğrenildi. Tüm seçenekleri düşünen Transfer Komitesi, 4 futbolcuyu da göndererek 8 milyon 750 bin euro yani 45 milyon TL tasarruf yapmak için her şeyi zorlayacak. (Star)

Etiketler :