Beşiktaş, Vida ile anlaştı!

Beşiktaş, Vida ile anlaştı!

Beşiktaş, Domagoj Vida transferinde Hırvat futbolcuyla büyük oranda anlaşma sağlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer etmek için yoğun uğraşlar verdiği Domagoj Vida'da mutlu sona çok yakın. Siyah beyazlılar daha önceden de listesinde yer alan fakat yüksek bonservis talebi nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldığı Domagoj Vida transferinde futbolcuyla büyük oranda anlaşırken, Dinamo Kiev ile bonservis için görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş, Dinamo Kiev'de forma giyen Domagoj Vida ile her konuda anlaşmaya çok yakın. Hırvat stoperin transferi için bir süredir yoğun uğraşlar veren siyah beyazlı yönetim Vida ile büyük oranda anlaştı. Beşiktaş, Hırvat futbolcuyla 4 + 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Futbolcuyla yapılan maaş görüşmelerinde ise son durum 200-300 bin euro civarında fark olduğu ve Vida'nın da Beşiktaş'ı istemesi üzerine artık büyük oranda anlaşıldığı öğrenildi.

BONSERVİS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR!
Beşiktaş kulübü Dinamo Kiev'in de maddi durumundan ötürü göndermeye sıcak baktığı Vida transferiyle ilgili Ukraynalı yöneticilerle görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlıların kısa süre içerisinde Dinamo Kiev'i de ikna edip bu transferi resmen sonuçlandırması bekleniyor. (Futbol Arena)