Beşiktaş, yerli avında!

Beşiktaş, yerli avında!

Sezona üst üste 3. şampiyonluk hedefiyle başlayan Beşiktaş, Şenol Güneş'in eski öğrencileri Volkan Şen ve Selçuk İnan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Transfer dönemini Domagoj Vida'yı kadrosuna katarak tamamlamak isteyen Beşiktaş'ta, Volkan Şen ismi yeniden gündeme geldi. F.Bahçe ile sözleşmesini karşılıklı fesheden ve serbest durumda olan Volkan, henüz başka bir kulüple yeni bir anlaşma imzalamadı. Şenol Güneş, eski öğrencisi Volkan Şen için yönetime olumlu rapor verirken, siyah-beyazlılar 30 yaşındaki oyuncu için temaslara başladı. Volkan'ın menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, önümüzdeki günlerde resmi adımların atılabileceği ifade edildi.

1 YILI OPSİYONLU 3 YILLIK İMZA

Anlaşmanın sağlanması halinde Beşiktaş, milli futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalayacak. Son iki sezondur Fenerbahçe forması giyen Volkan Şen, sarı lacivertli forma altında 76 maça çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu iki sezonda 8 gol ve 10 asistlik performans gösterdi. Kariyerinin en verimli dönemini 2014-2015 sezonunda, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor'da geçiren Volkan, 41 maçta 17 gol atarken, 8 de asist yapmıştı. Volkan Şen, 2011-2014 yılları arasında da Trabzonspor forması giydi.

SELÇUK İNAN DA GELİYOR!

Gökhan İnler'i bıraktıktan sonra merkez orta saha oyuncu sayısı 4'e düşen Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Selçuk İnan'ı bedelsiz olarak kadroya katabilir. Trabzonspor'dayken Teknik Direktör Şenol Güneş ile performansını zirveye taşıyan 32 yaşındaki orta saha, Galatasaray'da da Felipe Melo ile oynadığı dönemde yıldızlaşmıştı. Son iki sezonda yanında oynadığı oyuncuların ve başındaki antrenörlerin sürekli değişmesi, Selçuk İnan'ın performansını da düşürdü. Ancak Şenol Hoca'nın, milli yıldıza kadrosunda yer verebileceği öğrenildi.

İKİNCİ BAHAR

İnan'ın aldığı yıllık 2.9 milyon euroluk maaştan dolayı Galatasaray'ın oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı biliniyor. Şenol Güneş'in de yönetime, "Bizde ikinci baharını yaşar" dediği öğrenildi. (Akşam)