Beşiktaş yönetimi isyan etti

Beşiktaş yönetimi isyan etti

Beşiktaş yönetimi, ligin ikinci yarısında yapılan hakem hatalarına isyan etti. "Puan kaybettiğimiz tüm maçlarda 'ciddi' hakem hataları oldu. Konuşmuyoruz ama sabrımız bir yere kadar... Sabrımızı zorlamasınlar."

Ajans Beşiktaş - F.Bahçe derbisinde hakem Fırat Aydınus'un verdiği iki kritik karar; Siyah-Beyazlı yönetimi çileden çıkardı. Derbinin ilk yarısında Hasan Ali Kaldırım'ın Ryan Babel'e yaptığı faulün net penaltı olduğunu ifade eden yöneticiler, 90+4'te Marcelo Guedes'in kendi kalesine attığı golde de Emmanuel Emenike'nin Fabri'ye şarjını hakem Fırat Aydınus'un görmesine rağmen vermediğini dile getirdi. Ayrıca yöneticiler, hakem hatalarının sezonun ikinci yarısında hep Beşiktaş aleyhine yapıldığını da vurguladı.

"OFSAYTTAN İKİ GOL YEDİK, YENİLDİK"
Kaybedilen maçların hepsinde net hakem hataları olduğunu vurgulayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, "Karabükspor'a yenildiğimiz maçta Cenk'in şutunu Dany eliyle çıkardı. Ama hiçbir şey verilmedi. Yediğimiz golde de net ofsayt vardı. Antalyaspor maçında Aboubakar'ı saçma bir şekilde oyundan attılar. Başakşehir maçında kötü oynamış olabiliriz. Ama ikinci golün öncesinde net ofsaytı vermediler. Trabzonspor maçını kazandık ama 2-2'yken penaltımızı çalmadılar. O maçı kaybetseydik, ne olacaktı? Osmanlıspor maçında da Tolgay'ın penaltısını es geçtiler" diyerek serzenişte bulundu.

"ARTIK HAKEMLER DOĞRU YÖNETSİN!.."
Sezon başından bu yana hakemler hakkında konuşmadıklarını dile getiren yöneticiler, "Sezon başından bu yana ne hakemler ne de rakiplerimiz hakkında konuştuk. Başakşehir olayına dahil bile olmadık. Ama bizim de sabrımız bir yere kadar... Sabrımızı zorlamasınlar. Susuyorsak efendiliğimizdendir. Bu kadar hataya rağmen yine lideriz. Biz kendi hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Ama hakemler de artık doğru kararlar versin" sözlerini sarf etti. (Akşam-Hakan Eyüboğlu)