Beşiktaş yönetimi övgülerden rahatsız! "Brugge maçı öncesi gibi..."

Beşiktaş yönetimi övgülerden rahatsız! "Brugge maçı öncesi gibi..."

Ligde şampiyonluğun, UEFA Avrupa Ligi'nde de Olympiakos karşısında turun favorisi gösterilen Beşiktaş'ta yöneticiler takımla ilgili övgülerden rahatsızlık duymaya başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı idareciler takımın şu an için hiçbir şey kazanmadığını belirtirken şu ifadeleri kullanıyor:

“Ligde daha 22. hafta bitti. Oynayacağımız 12 maç var. Bizi şimdiden şampiyon ilan ettiler ama o iş öyle kolay değil. Elbette ki bizler şampiyon olacağımıza inanıyoruz ancak bu lafla olmuyor. Şampiyon olmak için bugüne kadar verdiğimiz emeği hatta belki de daha fazlasını bundan sonra da vermemiz gerekiyor.

Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile eşleştiğimiz andan itibaren bizi otomatik olarak son 8'e yazdılar. Tıpkı 2 sezon önce yine bu turda Club Brugge ile eşletiğimiz dönemde olduğu gibi. Olympiakos güçlü bir takım. Onlara karşı özellikle Atina'da oynamak çok zor. Yaratılan ‘Tur garanti' havası takımın üstündeki baskıyı artırır.
 
Aynı şey lig için de geçerli. Çok zor maçlarımız var. Bizim için şampiyonluk ve Avrupa Ligi'nde turu geçmek hiç kolay değil. Takım her maçta çok çalışmalı, futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapmalı. Şenol Hoca sürekli olarak “Kendimizi geliştirmeliyiz” diyor ve çok da haklı" (Vatan / Erdal Cömert)