"Beşiktaş'a takviye şart"

"Beşiktaş'a takviye şart"

Ahmet Dursun, Antalyaspor - Beşiktaş maçı sonrasında Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Antalya deplasmanı Beşiktaş için önemli virajdı. Çünkü şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Başakşehir kazanmıştı. İkinci yarıya puan kaybıyla başlamak virajda devrilmekten farksızdı. Charles patentli şok gol siyah-beyazlı takımı sendeletse de ilerleyen dakikalarda kalite farklarını ortaya koydular. Sahada bir Talisca vardı ki; sadece attığı gollerle değil Beşiktaş’ın girdiği hemen her pozisyonun içerisinde olmasıyla ne denli önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi bize. Attığı iki golün yanı sıra maçın ilk yarısında bir golü de verilmedi ki eğer Babel ofsayt pozisyonunda değilse büyük bir hakem hatası yaşandığını söyleyebiliriz.
Cenk’in gitmesinin ardından 11’e yerleşen Negredo istekli ve kaliteli futboluyla bugüne kadar yaptığı kariyerin hakkını sonuna kadar verdi. İspanyol oyuncu gerek kalitesi gerekse oyun bilgisiyle Cenk’ten daha aşağı kalır bir oyuncu değil. Düzenli bir şekilde oynamaya devam ederse Beşiktaş’a büyük bir katkı vereceğine inanıyorum. Orta saha ve kenar oyuncuları onu daha iyi besleyebilirse Negredo’nun Süper Lig’de önemli bir iz bırakacağına inanıyorum. Ayrıca o kariyere sahip bir oyuncunun ligin ilk yarısında birçok maçta son dakikalarda oyuna girmesine rağmen hocasına ve takım arkadaşlarına herhangi bir saygısızlık yapmadan elinden geleni yapmaya devam etmesi Beşiktaş’a ne kadar saygı duyduğunu gösterir ki bu da takdir edilmesi gereken bir konu.
Vida sadece 90 dakikayla ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. Kısa bir süre içerisinde Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olması kaçınılmaz görünüyor. Hırvat futbolcu ile birlikte oynayan Medel de Pepe ve Tosic’in yokluğunda görevini en iyi şekilde yaptı. Beşiktaş günün sonunda kazanarak, son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde kalacağını bir kez daha gösterse de bu yarışta iddialı bir şekilde kalabilmek için Negredo’nun yanına bir forvet takviyesi gerekiyor. (Ahmet Dursun / Türkiye Gazetesi)

Etiketler :