Beşiktaş'a uyarı: "Başakşehir'i yabana atmayın"

Beşiktaş'a uyarı: "Başakşehir'i yabana atmayın"

HT Spor yazarı Meriç Müldür, bugünkü köşe yazısında Beşiktaş camiasının şampiyonluk şarkıları söyleyerek hata yaptığını yazdı.

Ajans Beşiktaş - İşte Müldür'ün bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm:

Dağ başını duman almış..
Gümüş dere durmaz akar..
GÜNEŞ ufuktan şimdi doğar..
Şampiyonuz arkadaşlar.

Beşiktaş tribünleri bugün bu besteyle Vodafone Arena’yı inletecek. Gençlik Marşı’ndan uyarlanmış, hoş bir beste. Sadece bir kelimeyi değiştirmişler de güzel düşünmüşler. Yakışır Beşiktaş tribünlerine.

Şu dörtlük bile Beşiktaş taraftarının şampiyonluktan emin olduğunu ortaya koyuyor. Oysa ligin bitimine daha 12 maç var. Başkanı, hocası, yöneticisi her ne kadar temkinli konuşsalar da camia zaferi kutlamaya, şampiyonluk şarkılarını söylemeye başladı bile.

Medipol Başakşehir’de sanki bir düşüş var gibi gözükse de puan farkı şu an sadece 4. Ve Beşiktaşlılar Başakşehir’i rakipten görmüyorlar! Hata ediyorlar. Sivasspor ile kapıştıkları sezon ipi nasıl da zar zor göğüslediklerini unutuyorlar. 2. sıradaki takım bugün Fenerbahçe ya da Galatasaray olsa Beşiktaş için şampi... diyebilir miydiniz? Tabii ki hayır.

Elbette bu kadro daha tecrübeli. Futbolu güven veriyor. Doğru da ligin 29. haftasında Başakşehir deplasmanı var. Abdullah Avcı ve ekibi zaten her zaman Beşiktaş’a ters gelmiş. Kalan maçlara bakıyorum Başakşehir’in 29. haftaya kadar olan fikstürü Beşiktaş’a oranla daha cazip. Tribünleri boş ama bu saatten sonra belki de 40 milyon taraftarı var bu ülkede. Geçmiş yıllardaki Anadolu dayanışmasını, Anadolu takımlarının 3 büyüklere bakış açılarını da unutmayalım.