"Beşiktaş'ı şampiyonluk için seçtim"

"Beşiktaş'ı şampiyonluk için seçtim"

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Fabri, İspanya basınına özel açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Radyo Marca’ya konuşan başarılı kaleci Fabri, siyah-beyazlı takımda geçirdiği her andan keyif aldığını söyledi. Tecrübeli eldiven, “Geçen yıl kötü bir sakatlık geçirdim ve oynayamadım. Şimdi yeni takımımda her antrenmandan, her maçtan ve her andan keyif çıkarmaya bakıyorum. Yeni takımımda ve yeni şehrimde her şey güzel gidiyor” dedi.

‘Deportivo bize kızgın’

Siyah-beyazlı takımı büyük hedefler için seçtiğini kaydeden 29 yaşındaki file bekçisi, “Aslında Deportivo’dan ayrılmak benim için zordu. İlk başlarda acı çektim. Ancak bunu yapmalıydım. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak istedim. Şampiyonlar Ligi’nde yer alan ve şampiyon olan bir takımda oynamak istedim. Beşiktaş’ta mutluyum” diye konuştu.

Eski takımı Deportivo’dan Ryan Babel’in gelmesinin de güzel olduğunu anlatan İspanyol kaleci, “Sanırım Deportivo, Beşiktaş yüzünden artık mutlu değildir. Önce beni sonra Babel’i kaybettiler. Babel çok iyi bir oyuncu. Buraya da alışmakta zorlanmadı. Zaten daha önce Kasımpaşa’da forma giymiş. Birçok futbolcuyu soyunma odasına geldiğinde hemen tanıdı. Ben ve arkadaşlarım da Babel’e hep yardım ettik” ifadelerini kullandı. (Milliyet)