Beşiktaş'ın 115’inci yılına özel posta pulları Fikret Orman’a sunuldu

Beşiktaş'ın 115’inci yılına özel posta pulları Fikret Orman’a sunuldu

Türkiye’nin en köklü spor kulübü Beşiktaş JK, 115’inci yılını özel etkinliklerle kutluyor. Bu kapsamda, ülkemizin en önemli kurumlarından Ptt, Beşiktaş JK ile işbirliğine giderek önemli bir projeye imza attı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın 115’inci yılı çerçevesinde hazırlanan özel gün zarfı, özel gün damgası ve Beşiktaş JK posta pulları, Ptt Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı Gökhan Tuncer ve İstanbul Müdürlüğü yetkilileri tarafından Başkan Fikret Orman’a Vodafone Park’taki makamında takdim edildi. 

Başkan Fikret Orman, düzenlenen törende şunları söyledi; 

“Türkiye’nin en köklü kulübü olmanın yanı sıra bugün; dünya çapındaki başarılarıyla, sporcularıyla, ürünleriyle ve tanıtım faaliyetleriyle anılan, iyi tanınan ve saygı duyulan bir kurum olmayı da başaran Beşiktaş JK’nın 115’inci kuruluş yılının, tüm camiaya hayırlı olmasını dilerim. Ülkemizin en önemli ve saygın kurumlarından Ptt, bu özel günde son derece önemli bir proje ile yanımızda oldu. 115’inci yılımızda kulübümüz için hazırlanan özel gün zarfı, özel gün damgası ve Beşiktaş JK posta pullarıyla, bu önemli güne çok özel bir hatıra bıraktık. Bu vesileyle bugün evimizde ağırladığımız ve bu güzel çalışmada emeği geçen; Ptt Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı Gökhan Tuncer, Kuzey Marmara Koordinatörü ve İstanbul Avrupa Yakası Baş Müdürü Mustafa Soran, Anadolu Yakası Baş Müdürü Necati Yoldaş, Baş Müdür Yardımcısı Bahtiyar Özcan ile Değerli Kağıtlar Müdürü Ayşe Jale Köse’ye, camiamız adına içtenlikle teşekkür etmek isterim. Nice daha güzel seneleri bu tür anlamlı projelerle birlikte kutlamayı temenni ederken, 115’inci yılımızın tüm ailemize mutluluk getirmesini diliyorum.”

Başkanımız Fikret Orman’dan 2023’e mektup

Orman, 115’inci yıl kutlamaları kapsamında, Cumhuriyetimizin 100’üncü, Kulübümüzün 120’inci yaşına dair bir mektup da kaleme aldı. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben, 2023 Türkiye’sine ve 2023 yılının Beşiktaş’ına atıfta bulunan mektupta Başkanımız Orman; “Gururla belirtmek isterim ki Beşiktaş JK, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı itibarıyla, dünyanın sayılı spor kulüpleri ve camiaları arasında yerini almıştır. Türkiye’nin ilk spor kulübü, dünyanın saygı duyduğu bir kurum olarak varlığını sürdürmektedir” ifadelerine yer verdi. Başkanımız Orman, daha sonra mektubu, 115’inci yıla özel olarak üretilen zarf ve pul eşliğinde, Ptt Genel Müdürlüğü yetkililerine emanet etti.    

Kulübümüzün 115’inci yılı için hazırlanan özel tasarım ile tüm Türkiye’deki Ptt şubelerinde 19 Mart günü satışa sunulacak olan Beşiktaş JK Özel Gün Zarfı, günün anısına Beşiktaş merkez postanesinde ve Beşiktaş JK Müzesi’nde “Özel Gün Damgası” ile damgalanacak. Sınırlı sayıda üretilen ve önemli bir koleksiyon değeri taşıyan, özel gün damgası ile Beşiktaş JK için tasarlanan pullar, 19 Mart 2018 Pazartesi günü Beşiktaş JK Müzesi’nde ve Beşiktaş Postanesi’nde satışa sunulacak. Beşiktaş JK Müzesi 19 Mart Pazartesi günü, saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilir.