Beşiktaş'ın Anderson Talisca transferi planı

Beşiktaş'ın Anderson Talisca transferi planı

Beşiktaş yönetimi bonservis bedeli 21 milyon Euro'yu bulan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'yı takımda tutabilmek adına yoğun çaba sarfediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi 2 yıllık kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın transferi için formül arıyor. Siyah beyazlı yönetim Benfica ekibine 1 yıllık yeniden kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Anderson Talisca'nı bonservisini alacak mı?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, İki yıllık kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anderson Talisca'nın takımda kalması için Beşiktaş yönetimi seferberlik ilan etmiş durumda. Geçtiğimiz gün Benfica yönetimiyle görüşme yapan fakat indirim talebine olumsuz yanıt alan Siyah- Beyazlılar pes etmedi. Talisca'yı mutlaka kadroda tutmak isteyen yönetim iki yeni formül üzerinde duruyor. Kısa sürede Benfica ile yeniden temasa geçilecek.

1 SEZON DAHA BİZİMLE KALSIN TEKLİFİ YAPILACAK

Alınan bilgilere göre Beşiktaş ilk olarak yeni bir kiralama teklifi yapılacak. Benfica'nın kısa süre önce sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı Brezilyalı yıldız için Portekiz kulübüne, "1 sezon daha bizimle Şampiyonlar Ligi'nde oynasın. Hem daha çok tecrübe kazansın hem de piyasası daha da artsın" denilecek.

Beşiktaş'a eğer birkez daha olumsuz yanıt alırsa, Talisca'nın bonservisini almak için yeniden çalışmalar başlayacak. 21 milyon Euro'luk maliyetin altına girmesi çok zor olan Beşiktaş yönetimi sponsorlarla görüşecek. Başkan Fikret Orman'ın çok önemli 2-3 şirketle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.