Beşiktaş'ın eski oyuncusu Veysel Cihan'dan çarpıcı Şenol Güneş sözleri!

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Veysel Cihan'dan çarpıcı Şenol Güneş sözleri!

Eski Beşiktaşlı oyuncu ve günümüzde Mehmet Özdilek'in teknik kadrosunda yer alan Veysel Cihan, önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Eski Beşiktaşlı oyuncu ve günümüzde Mehmet Özdilek'in teknik kadrosunda yer alan Veysel Cihan, önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Cihan eski takımı ve Şenol Güneş hakkında da görüşlerini bildirdi.

"Genel anlamda şu an Şenol Güneş ve Beşiktaş hakkında konuşulan şeylerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kriter başarı ise son 3-4 yılda Beşiktaş başarılı. Bu tip tartışmaların hoca üzerinden olması yanlış. Şenol hoca kendisi devam edemeyeceğim derse başka ama o yönde bir açıklaması yok. Böyle bir hava da yok. Fenerbahçe ligi 2.sırada bitirmesine rağmen seyirci tepki koydu, Beşiktaş taraftarı alkışladı. Beşiktaş taraftarı zaten Şenol Güneş konusunda bütünleşti"

'Bir stoper, bir forvet arkası, bir forvet...'

"Önemli bir maç arefesinde gelince sürpriz sonuçlar alabiliyor. Beşiktaş'ın transfer politikasına gelince ligin en şanslı takımı yine Beşiktaş. Giden oyuncuların yerini doldurabilecek oyuncular gelecektir. Bir stoper, bir forvet arkası ve bir forvet takviyesi yapacaktır. Beşiktaş 3 oyuncu alınca yükün büyük bir kısmını tamamlayacak" (Ajansspor)

Etiketler :