Beşiktaş'ın forvet gündemi...

Beşiktaş'ın forvet gündemi...

Beşiktaş'ta gelecek sezon için golcü arayışı başladı. Kartal nasıl bir yol haritası izleyecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, FFP baskısı nedeniyle yüksek bonservis bedeli ödeyemiyor. Bu yüzden Cenk Tosun'un yanı sıra iki sezondur kaliteli bir santrfor kiralama yoluna gidiliyor. Beşiktaş 2015-2016 sezonunda Alman golcü Mario Gomez'i kiralarken, 2016-2017 sezonunda da Vincent Aboubakar'ı kiralamıştı. Ayrıca Demba Ba'yı da kiralayan Beşiktaş şimdi yeni bir santrfor almayı düşünüyor.

Siyah beyazlıların gelecek sezon için Aboubakar'ın bonservisini alabilme ihtimali düşük görünüyor. Yapılan pazarlıklar sonuç vermezken, Porto'nun indirime gitmemesi bu transferin önünü kapatıyor.

O yüzden gelecek sezon Beşiktaş Vincent Aboubakar yerine yeni bir santrfor almayı düşünüyor. Bu isim bonservisiyle mi transfer edilecek yoksa yine kiralık formulu mü devreye sokulacak bunun kararı henüz verilmiş değil ve opsiyonlar değerlendiriliyor.

DEMBA BA GÜVEN VERMEDİ

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun opsiyonlarından biri Cenk Tosun, Demba Ba ve Ömer Şişmanoğlu üçlüsü ile sezona başlamaktı. Buna karşın Demba Ba'nın son sakatlık durumu Beşiktaş'ta sıkıntı yarattı. Siyah beyazlı yönetim artık 32 yaşına giren Demba Ba'nın sağlık durumuna da güvenemiyor.

Bu yüzden Beşiktaş forvet transferi çalışmalarına hız verdi. (Futbol Arena)