Beşiktaş'ın kadroyu koruma planı

Beşiktaş'ın kadroyu koruma planı

Beşiktaş yönetimi devre arasında oyuncularına gelen teklifleri reddecek.

Başta Kerim ve Oğuzhan olmak üzere birçok oyuncusuna transfer teklifleri gelen Beşiktaş’ta yönetim kurulu, teknik direktör Şenol Güneş ile de istişare ederek devre arasında kadroyu koruma kararı aldı. Bu konuya ilişkin fikirlerini aldığımız siyah-beyazlı idareciler, şu ifadeleri kullandılar:

“Gelen tekliflerin tamamını reddetme kararı aldık çünkü hedefimiz şampiyonluk. Bu sezon yaşanan sakatlıklar geniş kadronun önemini bize bir daha gösterdi. Caner ve Talisca gibi as oyuncumuzdan uzun süredir faydalanamıyoruz.

‘TRANSFER YAPMALIYIZ’

TalIsca ikinci yarıda sahalara dönecek. Caner’in ise biraz daha zamanı var. Ayrıca Veli’den malum bayağı bir zamandır yararlanamadık. O da çalışmalarına başladı. Artık sağlıklı bir şekilde dönmesini bekliyoruz. Aras ciddi beklentilerle transfer ettiğimiz bir oyuncu, belki de tam forma bulmaya başlayacağı dönemde talihsizlik yaşadı. O da ikinci yarıda takıma dahil olacak.

Ancak bu yaşananlar ve bazı oyuncuların beklenen seviyeye ulaşamaması nedeniyle transfer yapmamız gerektiğini gördük. Hedeflerimiz yüksek. Şampiyonlar Ligi’nden elenmeyi asla hak etmedik. Yolumuza Avrupa Ligi’nde devam edeceğiz ve orada finale gidip kupayı kaldırmak istiyoruz. Ligde ve kupada hiç kuşku yok ki Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar. Dolayısıyla kadromuzu güçlendirmek istiyoruz ve bu nedenle elimizdeki değerleri de tutacağız ve daha da güçleneceğiz.” (Vatan / Erdal Cömert)