Beşiktaş'ın kamp yapacağı Marbella'da hava durumu nasıl?

Beşiktaş'ın kamp yapacağı Marbella'da hava durumu nasıl?

Beşiktaş, kamp için İspanya'nın Marbella kentine gitti. Peki Marbella'da hava sıcaklığı ne durumda?

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'ya gitti. Beşiktaş, burada 3 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, bu sezon liglerin erken başlaması nedeniyle oyuncuların sıcak havalarda zorlanmaması nedeniyle İspanya'yı tercih ettiği biliniyor.

Peki Marbella'da hava sıcaklığı ne durumda? Siyah-beyazlı takımı İspanya'da 27 derecelik bir hava sıcaklığı bekliyor. Marbella'da pazartesi günü hava 31 derece olurken, salı günü sıcaklığın bir kaç derece düşeceği ve 25 derece olacağı öngörülüyor. Siyah-beyazlı takım Salı günü Marbella Stadı'nda Valladolid ile karşılaşacak.

Hava Çarşamba ve Perşembe günü 26 derece olacak. Beşiktaş, Perşembe gün Marbella Stadı'nda Las Palmas ile karşı karşıya gelecek. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü hava sıcaklığı 28 derece olacak. Kartal, Pazar günü Real Betis ile karşı karşıya gelecek.

Bu maç sonunda kampı tamamlayacak olan siyah-beyazlı takım Türkiye'ye dönecek. İspanya dönüşünde Beşiktaş, Atiker Konyaspor ile 6 Ağustos Pazar günü Samsun'da oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçına kadar çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :