Beşiktaş'ın kilit isimleri!

Beşiktaş'ın kilit isimleri!

Beşiktaş’ın yarınki maçtaki en önemli planlarından biri, rakibin iki önemli silahı Adebayor ile Emre Belözoğlu’nu durdurmak olacak. Kara Kartal’da Adebayor’u, Pepe, rakibin oyun kurucusu Emre’yi de Atiba kontrol edecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de yarın Başakşehir’le sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları, bu önemli mücadelenin taktiğine ve oyun anlayışına son şeklini verdi. Alınan bilgiye göre Siyah-Beyazlılar’ın bu mücadeledeki kilit adamları Pepe ile Atiba Hutchinson olacak.

Hafta içinde Hoffenheim’a 3-1 kaybeden Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı, Emmanuel Adebayor ve sakatlıktan yeni çıkan Emre Belözoğlu’nu Almanya’daki deplasmana götürmemişti. Bu iki ismi durdurmanın, rakibi çözmek adına çok önemli olduğunun farkında olan Beşiktaş’ın hocası Güneş de, onları kontrol edecek futbolcuları belirledi. Buna göre Portekizli stoper Pepe, Adebayor’u marke edecek ve 90 dakika boyunca onun peşini bırakmayacak.

Babel’in yerine Talisca

Başakşehir’in orta sahasında oyunu kuran isim olan Emre ile de Atiba, birebir oynayacak. Güneş’in, Monaco maçında Adriano, Pepe, Tosiç, Caner’den kurulu savunmayı bozmaması, orta alanda Atiba ve Tolga’yı oynatması bekleniyor. Cezalı Babel’in yerine solda Talisca, ortada Oğuzhan, sağda Ricardo Quaresma ve ileride de Cenk Tosun’la gol ya da gollerin atılması planlanıyor. (Fanatik)

Etiketler :