Beşiktaş'ın listesindeki Dudu'dan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın listesindeki Dudu'dan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Brezilyalı futbolcu Dudu, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Dudu, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Beşiktaş'ın transferde öncelik verdiği futbolcuların başında gelen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Dudu, Brezilya basınına transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras'ta forma giyen Dudu, Beşiktaş'a transferi söylentileri hakkında "Hayır, bir anlaşma yok. Taraftar ve yönetim beni istemediği sürece ayrılmayı da düşünmüyorum. Palmeiras'ta çok mutluyum. Burada geçirdiğim zamandan çok keyif alıyorum ve zaten uzun süreli bir kontratım var. Her zaman söylüyorum. Ancak taraftarlar ve yönetim beni istemezse giderim. Hayatımın sonuna kadar burada kalmak istiyorum" dedi.

"EN BÜYÜK HAYALİM..."

Brezilya'da kariyerini sürdürmek istediğini belirten Dudu, "Burada çok sayıda şampiyonluk kazanma hayalim var. En büyük hayalim Palmeiras ile Libertadores kupasını kazanmak. Palmeiras bunun için çok bekledi" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı futbolcu Dudu hakkında 'İzlediğimiz ve beğendiğimiz bir futbolcu, transfer listemizde" yorumunu yapmıştı. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor. Dudu'nun bonservis değeri ise 5.5 milyon Euro. (Sporx)