Beşiktaşlı futbolcular son toplantıda neler konuştu? "Bu maçla birlikte..."

Beşiktaşlı futbolcular son toplantıda neler konuştu? "Bu maçla birlikte..."

Beşiktaşlı oyuncuların aralarında yaptıkları toplantıda neler konuşuldu?

Ajans Beşiktaş - Önce F.Bahçe’ye yenilip Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen, ardından da ligde Karabük’e mağlup olan Beşiktaş’ta futbolcular yarın UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva ile oynayacakları karşılaşmayı bir çıkış maçı olarak görüyor.

Siyah-beyazlı futbolcular bu zorlu karşılaşma öncesi aralarında bir toplantı yapıp İsrail deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmeleri gerektiğini konuştular.

Karşılaşmanın zorluğunun önemine değinen oyuncular, “Güçlü takımların olduğu bir gruptan büyük bir sürpriz yaparak üst tura yükselmiş bir rakiple oynayacağız. Onları asla hafife almamalıyız. Üst üste iki talihsiz maçı geride bıraktık. Bir üçüncüsüne izin veremeyiz. Sahaya çıkıp hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Eğer beraber hareket eder, yardımlaşır ve iyi konsantre olursak bu maçı kazanırız.

Bu maç bizim için yeniden bir başlangıç olsun. Tekrardan ayağa kalkalım ve yeni bir galibiyet serisi yakalayalım. Şu an buna ihtiyacımız var ve biz bunu başarabilecek güce de sahibiz” ifadelerini kullandılar. (Vatan / Erdal Cömert)