Beşiktaşlı futbolculardan galibiyet sözü

Beşiktaşlı futbolculardan galibiyet sözü

Beşiktaş yarı akşam sahası Vodafone Park Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Mücadele öncesinde siyah beyazlı futbolcular galibiyet sözü verdi.

Ajans Beşiktaş - Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, dev derbi öncesi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe'ningeniş bir analizini yaptı. Rakiplerinin 5 oyuncuyla orta alanda sıkı pres yaptığına dikkat çeken Güneş, defanstan çıkarken gereksiz geri dönüşlerden ve riskli paslaşmalardan kaçınmaları gerektiğini, Bayern Münih maçında yaşanan kırmızı kart pozisyonuyla örneklendirerek futbolcularına anlattı.
En ufak bir hata dahi istemeyen tecrübeli hoca, ligin kalan haftalarında hiçbir şekilde mazeretleri olmadığını ve şampiyonluk için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini öğrencilerine anlattı. Futbolcuların da gelen uyarılardan sonra hocalarına galibiyet sözü verdiği öğrenildi. Karşılaşmayı bekleyerek değil, hücum yaparak kazanacaklarını futbolcularına telkin eden Güneş, Fenerbahçe karşısında en büyük görevi de orta sahaya vermiş durumda.