Beşiktaş'ta Demba Ba için flaş gelişme! Geri dönüyor

Beşiktaş'ta Demba Ba için flaş gelişme! Geri dönüyor

Beşiktaş'a dönmek isteyen Demba Ba için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ajans Beşiktaş - NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş eski futbolcusu Demba Ba ile anlaşmaya vardı. Demba Ba, Pazartesi günü Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçecek.

Forvet transferini en kısa sürede bitirmeyi planlayan yönetim, 2 sezon önce Shanghai Greenland Shenhua’ya 11 milyon Euro (44 milyon TL) karşılığında gönderdiği Demba Ba ile görüşmelerde sona geldi. Yeni takımında başarılı bir görüntü sergileyen ancak sakatlığı nedeniyle yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak kalan Demba Ba, Beşiktaş'a dönmek istiyordu.

MALİYETİ OLMAYACAK

Bugün NTV Spor'un duyurduğu bir haber ise taraftarı heyecanlandırdı. Habere göre Demba Ba, Pazartesi günü Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrolünden sezon sonuna kadar oynayamaması ile ilgili büyük bir sorun çıkmaması halinde Demba Ba Beşiktaş'a imza atacak. Sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşılması düşünülüyor. Daha sonra Beşiktaş ile 2 yıllık bir anlaşma söz konusu.

Demba Ba'nın Shanghai Shenhua ile 2018 Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2018 Mayıs ayına kadar olan ücreti Çin kulübü tarafından ödenecek ve Beşiktaş'a bir maliyeti olmayacak.

BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİNDEYDİ

Diğer yandan son günlerdeki haberlerde Beşiktaş’a geri gelmeyi çok isteyen Demba Ba’nın sağlık raporlarının yakından incelendiği bilgisi yer almaktaydı.

ADINA ŞARKILAR YAZILDI, 44 MAÇTA 27 GOL ATTI

Taraftarın adına şarkılar yazdığı Senegalli golcü, 2014 yılında Chelsea'den Beşiktaş'a 6 milyon euroya transfer olmuştu. Demba Ba, Siyah-Beyazlı forma altında 44 maçta 27 gol atarken 7 de asist yapmıştı.

AHMET NUR ÇEBİ:
"DEMBA BA GİTTİĞİ GÜNDEN BERİ DÖNMEK İSTİYOR"

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi, Alanyaspor’u deplasmanda 4-1 yendiğimiz maç sonunda açıklamalarda bulunmuştu. Çebi şunları Demba Ba ile ilgili olarak "Demba Ba gittiği günden beri dönmek istiyordu. Beşiktaş sevgisi belli olan bir oyuncu." demişti.

Etiketler :