Beşiktaş'ta derbiye özel hazırlık!

Beşiktaş'ta derbiye özel hazırlık!

Beşiktaş'ta F.Bahçe derbisi öncesi Darıca ile maç yapılacak olması aslında takım için bir fırsat...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçında sahaya genç oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacağı öğrenildi.

Takımda forma şansı bulmakta zorlanan isimlerin yanında genç isimlere de şans vererek hem tüm takımı hazır tutmak, hem de Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz yaşamak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, kupanın önemini de oyuncularına aktarıyor.

Son haftalarda üst üste oynanan mücadele gücü yüksek maçlarda as oyuncularının üzerine fazla yük bindiğini belirten Güneş, hem oyuncularını rahatlatmak hem de Fenerbahçe derbisine mental hazırlayabilmek için böyle bir yol izleyecek.

Fenerbahçe derbisi öncesinde Atiba, Quaresma ve Marcelo'nun cezalı duruma düşmemesi ve Rhodolfo'nun takımla birlikte antrenmanlara katılması teknik heyeti memnun ederken, Tosic'in tedavisi de yakında takip ediliyor.

Fenerbahçe derbisinde Tosic'i yüzde yüz iyileşmiş olarak sahada görmek isteyen deneyimli teknik adam, sağlık ekibiyle de bir görüşme yaparak tedavisi hakkında bilgi alacak. Talisca, Caner ve Aras'ın uzun sürecek sakalıklarından dolayı geniş kadro avantajını kaybeden Beşiktaş'ta, teknik heyet başka bir oyuncunun sakatlık yaşamamasını istiyor.

Oyuncuların maçlardan ve antrenmanlardan sonra dinlenmelerinden beslenmelerine kadar her şeyle yakından ilgilenen Güneş, derbi öncesinde başka bir futbolcusunu kaybetmek istemiyor. (Lig tv)

Etiketler :