Beşiktaş'ta forvete iki yeni aday!

Beşiktaş'ta forvete iki yeni aday!

Beşiktaş yönetimi golcü takviyesi için yeni isimleri gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş | Derleme - Stoper ve sol kanat takviyesi yapan Beşiktaş, vazgeçtiği golcü transferi için Çin ve İngiltere liglerine göz dikti. Budkivsky, Eder ve Jackson Martinez gibi golcüleri takip eden yönetim kurulu; Leonardo Ulloa ile Marcelo Moreno’yu da listeye ekledi.

Menajerlerin önerdiği bu iki ismi yakından takip eden siyah-beyazlı yönetim ilk olarak Leicester City’de fazla şans bulamayan Leonardo Ulloa ile ilgilenmeye başladı.

Premier Lig’de yedek soyunan Arjantinli golcünün yanı sıra bonservisi elinde olan ve son olarak Çin’in Changchun Yatai takımında top koşturan Bolivyalı Marcelo Moreno ile de ilgilenen siyah-beyazlılar bir kaç gün içerisinde olumlu veya olumsuz forvet transferini noktalayacak.

a-014.jpgLeonardo Ulloa kimdir?

Arjantinli 30 yaşındaki Leonardo Ulloa, kariyerine ülkesinde başladı. İlk çıkışını San Lorenzo'dan Castellon takımına transfer olarak yapan Leonardo Ulloa, 2013'te Brighton'a transfer oldu. 2014'te Leicester City'ye 10 milyon Euro karşılığında geçen Leonardo Ulloa, bu sezon 12 lig maçında 1 gol attı.

Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Leonardo Ulloa'nın transfermartk verilerine göre mevcut piyasa değeri 8 milyon Euro.

Marcelo Moreno kimdir?

Çin Ligi'nde Yatai forması giyen 29 yaşındaki Bolivyalı futbolcu kariyerine Brezilya'da başladı. Bugüne kadar Shakhtar Donetsk, Werder Bremen ve Wigan gibi takımlarda top koşturan Marcelo Moreno, 2015'te Çin Ligi takımlarından Yatai'ye transfer olmuştu. Marcelo Moreno'nun transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 3 milyon Euro. (Futbol Arena & Milliyet)