Beşiktaş'ta kadro yeniden şekilleniyor

Beşiktaş'ta kadro yeniden şekilleniyor

Sakatlıklardan dönen Talisca, Aras ve Veli’nin yanı sıra yeni transferler de kadroya katılacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2017 yılı için çalışmalara başladı. Sakatlıktan dönen Talisca ve Aras, dondurulmuş sözleşmesi raftan inecek olan Veli ve yeni transferlerle birlikte sezonun ikinci yarısında bambaşka bir kadroya sahip olacak olan Güneş, devre arası kamp döneminde yeni Beşiktaş’ın temellerini atacak.

Savunma ve hücum hattına birer transfer yapacak siyah-beyazlı yönetimin getireceği oyunculara göre 11’ini şekillendirecek olan deneyimli teknik adam büyük bir aksilik olmadıkça bu kadroyu bozmamaya çalışacak.

2017’de Süper Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da mücadele edecek olan Beşiktaş’ta, Şenol Güneş önce kadroyu azaltmaya çalışacak. Yeni transferler ve sakatlıktan dönen oyuncuların yanı sıra alt yapıdan gelen gençleri de göz önünde bulunduran teknik heyet, yönetime bazı oyuncuların kiralanması yönünde rapor verecek.

Talisca’nın kamp performansına göre 10 numaralı bir sistem üzerinde çalışacak olan siyah-beyazlı teknik adam, yeni transferlerin performansını da mercek altına alacak. Sakatlıktan dönen oyuncularla yeni transferleri hem kamptaki hazırlık maçlarında hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda deneyecek olan Şenol Güneş üst üste ikinci şampiyonluk ve üçüncü yıldız için kampta yoğun mesai harcayacak. (Milliyet)

Etiketler :