Beşiktaş'ta Kayseri hazırlıkları tamam

Beşiktaş'ta Kayseri hazırlıkları tamam

Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası D grubunun 6. haftasında Kayserispor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Sağanak yağmur altında ve basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Sahada çalışmalara devam eden Caner Erkin, topla çalışmalara da başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. İstasyon koşuları, pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programın yer aldığı çalışmalar, duran top ve korner çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, yarın sabah özel uçakla Kayseri'ye gidecek ve saat 18.00’de Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası D Grubu son maçını oynayacak. Bu arada, Kayserispor maçı kadrosunda olmayan futbolcularımız yarın saat 11.00 ve 16.30’da çift antrenman yapacak. Saat 16.30’da yapılacak antrenman basına açık olacak.