Beşiktaş'ta kritik transfer zirvesi

Beşiktaş'ta kritik transfer zirvesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iki lig maçı ve kupada Osmanlıspor ile yapılacak ilk mücadele sonrası Şenol Güneş ile masaya oturacak.

Ajans Beşiktaş - Cenk, Tosic ve yeni transfer Vida’ya gelen teklifleri anlatacak olan Kartal’ın 1 numarası, tecrübeli hocanın fikirlerini de alıp devre arası transfer döneminde izlenecek yolu belirleyecek

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş, Süper Lig’de ise kötü gidişe son vermek istiyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman dün sabah Ümraniye’ye giderken teknik heyet ve oyuncularla bir toplantı yaptı.

Orman, devre arasına girmeden önce Süper Lig’de oynanacak 2 maç ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Osmanlıspor ile yapılacak mücadeleden galibiyetle ayrılmaları gerektiğini aktardı. Siyah-beyazlıların oynayacağı bu 3 maçın ardından başkan Orman, teknik direktör Şenol Güneş ile masaya oturacak. 


Kara Kartal’ın 1 numarası; Cenk Tosun ve Dusko Tosic’in yanı sıra Dinamo Kiev’den bonservissiz olarak transfer edilen Hırvat savunmacı Domagoj Vida için aldıkları teklifleri tecrübeli çalıştırıcıya aktaracak. Orman, Güneş’in fikirlerini alıp devre arası transfer döneminde izlenecek yolu belirleyecek.

Bilindiği üzere siyah-beyazlı kulübün başkanı önceki gün gazetecilere yaptığı açıklamada devre arası transfer döneminin kendileri adına hareketli geçeceğini söylemişti.

(Sampiy10)

Etiketler :