Beşiktaş'ta Okay Yokuşlu pişmanlığı!

Beşiktaş'ta Okay Yokuşlu pişmanlığı!

Okay Yokuşlu’yu Altay’da 15 yaşındayken oynatan teknik direktör Fuat Yaman, milli yıldızın potansiyelini Beşiktaş’a rapor ettiğini söyledi. Yaman, Celta Vigo’nun doğru bir hamle yaptığının altını çizdi.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor'a 6 milyon euro kazandırarak La Liga ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu’nun 15 yaşında Beşiktaş’a önerildiği ancak transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı. Okay’a Altay'ın A takımında ilk kez şans veren teknik direktör Fuat Yaman, Okay, 15 yaşındayken de çok olgun bir oyuncunun futbol kafasına sahipti. Zamanında Beşiktaş'a da defalarca Okay Yokuşlu'yu anlatmıştım ama olmadı” dedi.

İSPANYA’DA BAŞARILI OLUR

Okay'ın ilk günlerini anlatan Yaman, şunları kaydetti: “Genç yaşına rağmen en genç golcü unvanını kazandı. Futbol doğru karar vermek üzerine oynanan bir oyun. Kararın yanlış ise istediğin kadar hızlı ol, kondisyonun olsun, iyi futbol oynayamazsın. Okay, futbolu doğru oynayan bir çocuktu, fiziği de yaşıtlarına göre gelişmişti. Daha az yıpranabileceği bölgelerde forvet arkasında kullandım. Celta Vigo'da başarılı olacaktır.” (Güneş)

Etiketler :