Love için farklı haberler! Görüşmeler hangi aşamada? İşte tüm detaylar

Love için farklı haberler! Görüşmeler hangi aşamada? İşte tüm detaylar

Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun'u Everton'a rekor bonservis ücretiyle transfer eden Beşiktaş, Kanadalı Larin'i kadrosuna kattı. Larin dışında bir forvet takviyesi daha düşünen Beşiktaş, İngiltere'de yaptığı temaslardan sonuç alamayınca rotasını Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızı Vagner Love'a çevirmişti. 

beIN Sports'un haberinde yapılan yoğun görüşmeler sonrasında Beşiktaş, Alanyaspor'un Vagner Love için isteklerini artırmasının ardından bu transferden vazgeçti ve Samuel Eto'o yeni hedef olarak belirlendiği yazılmıştı.

Ntv Spor'un haberine göre ise Beşiktaş Vagner Love transferinde sona yaklaşıyor. İki kulüp 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığın anlaşma aşamasına geldi. Kulüpler arasında anlaşmanın sağlanması halinde Love ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalanacak. 33 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’tan yıllık 2 milyon 250 bin Euro yıllık ücret alacak.

Love bu sezon 11 kez fileleri havalandırdı

Geçen sezon Aytemiz Alanyaspor forması ile 28 lig maçında 23 gol atan Brezilyalı forvet, gol kralı ünvanına sahip oldu. Bu sezon 16 maçta görev yapan Love, fileleri 11 kez havalandırdı.

Etiketler :