Beşiktaş'ta sakat oyunculardan iyi haberler var!

Beşiktaş'ta sakat oyunculardan iyi haberler var!

Beşiktaş'ta sakat oyunculardan gelen haberler teknik heyeti memnun etti.

Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden Beşiktaş, yoğun bir maç trafiği ile karşı karşıya kaldı. Üst üste oynanan zorlu karşılaşmaşar nedeniyle, futbolcuların yaşadağı sakatlıklar teknik heyeti zora soktu. Caner, Talisca ve Aras; tedavileri aylarla belirlenen sakatlıklar yaşarken, Necip ve Tosic de adele problemleri nedeniyle formalarından uzak kaldı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada adeta nefes alan Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan oyunculardan iyi haberler gelmeye başladı. Tedavisi tamamlanan Necip takıma dönerken, Sırbistan Milli Takım kampına katılan Tosic de oynayabilecek duruma geldi.

İki hafta önce oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında ayak tarak kemiği kırılan ve sahlalardan 3 ay uzak kalacağı açıklanan Talisca'nın tedavisi beklenendan daha iyi ilerliyor. Yürüyüşlere başlayan Brezilyalı futbolcunun bir buçuk ay sonra takımla antrenmanlara başlaması planlanıyor. Devre arası kampında hazır duruma gelecek Talisca, ligin ikinci yarısındaki ilk maçta formasına kavuşacak.

Omuz sakatlığı sonrası tedaivisi süren Aras ise 1 ay içinde takımla antrenmanlara başlayabilecek.

Sol ayak aşil tendonu kopan ve tedavisi en az 6 ay sürecek Caner Erkin de egzersizlere başladı. Mart ayının sonunda sahalara dönmesi beklenen Caner'e, bir süre daha yoğun tedavi programı uygulanacak. (NTV Spor)

Etiketler :