Beşiktaş'tan anlamlı etkinlik!

Beşiktaş'tan anlamlı etkinlik!

BJK – KABATAŞ VAKFI ‘Yıllara Yaşam Eklemek’ etkinliği düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş resmi sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

BJK – KABATAŞ VAKFI; Sarıyer Belediye Başkanlığı, Darülaceze Başkanlığı, İzzet Baysal Huzurevi ve Y.B.R.M. Müdürlüğü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Film-san Vakfı, Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği, UNİBJK (Üniversiteli Beşiktaşlılar) ve HNC Danışmanlık – Yaşlı ve Engelli Hizmetleri ile birlikte Beşiktaş ve Kabataşlı üniversiteli gençler ile büyüklerimiz arasında sevgi köprüsünü güçlendirmek amacıyla ‘Yıllara Yaşam Eklemek’ etkinliği düzenledi.

Vodafone Park’ta başlayan etkinliğin kokteyl bölümünde; Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), BJK – KABATAŞ VAKFI Genel Sekreteri Aydın Uz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Nogay ve BJK – KABATAŞ VAKFI Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından konuklar, Vodafone Park ve Beşiktaş JK Müzesi gezisinde bulundular.

Etkinlik, İstanbul Boğazı’nda Sarıyer Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla yemekli tekne turu gerçekleştirilmesiyle devam etti. Tekne turu sırasında BJK – KABATAŞ VAKFI Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu, BJK – KABATAŞ VAKFI Koordinatörü Ekrem Candar, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Seracettin Zındıoğlu ve UNİBJK Başkanı Buğra Kaan Süer etkinlik hakkında konuşma gerçekleştirdiler. BJK – KABATAŞ VAKFI’nın ‘Yıllara Yaşam Eklemek’ etkinliğinde gençler ile büyüklerin duygusal anlar yaşanan buluşmasına Vodafone Park ile Beşiktaş JK Müzesi ev sahipliği yaptı.