Beşiktaş'tan Kolombiya operasyonu

Beşiktaş'tan Kolombiya operasyonu

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için somut adımlar atmaya başlayan Beşiktaş, Kolombiya seferine çıktı.

Talisca ve Caner Erkin'in sakatlanması Aboubakar'dan da verim alınamaması Beşiktaş'ı forvet ve sol bek transferine yönlendirdi. Siyah-beyazlıların Kolombiya seferlerinin altında yatan isimlerin ise Atletico Nacionel forması giyen Orlando Berrio, Andres Ibarguen ve Miguel Borja olduğu ortaya çıktı.

SporX'de yer alan habere göre; Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda öncelikle forvet transferini gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Nacionel'de forma giyen Andres Ibarguen'i izledi. Nacionel formasıyla 25 golün altına imza atan 24 yaşındaki Ibarguen, forvet ve forvet arkası pozisyonlarında forma giyiyor.

Beşiktaş'ın Nacionel'den bir diğer hedefi ise Orlando Berrio. Şenol Güneş'ten 'onaylı' Berrio'yu izleyen Beşiktaş'ın transfer pazarlıklarına başladığı iddia edildi. Berrio sağ kanat, sol kanat ve forvet pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Beşiktaş'ın Nacionel'den radarına aldığı son isim ise Miguel Angel Borja Hernandez. Copa Sudamericana'da 6 gol atan Borja, yıldızını burada parlattı. Forvet oyuncusunu takip eden birçok kulüp bulunuyor.