Beşiktaş'tan son Talisca hamlesi

Beşiktaş'tan son Talisca hamlesi

Beşiktaş yönetimi, Manchester United’ın peşinde olduğu Brezilyalı oyuncu için ‘al-sat’ stratejisi üzerinde çalışıyor.

Ajans Beşiktaş - Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Sivasspor maçının sonunda hem takım arkadaşlarına hem de taraftarlara veda eden Anderson Talisca'nın Beşiktaş'tan ayrılık şartları henüz tam olarak netleşmedi! Siyah-beyazlı yönetimin, takımda iki yıldır kiralık oynayan Brezilyalı yıldız için hâlâ al-sat şansının olduğu kaydedildi. Gelecek sezon Manchester United forması giyeceği konuşulan sambacının 21 milyon Euro'luk bonservisini Benfica'dan alma şansı olan Beşiktaş'ta dün ulaştığımız bir yönetici, transfer hakkında, "Talisca ile vedalaştık. Ancak küçük de olsa al-sat ihtimalimiz var. 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp, daha yüksek bir fiyata satabiliriz. Ama Talisca'nın menajeri 5 milyon Euro imza parası istiyor. Bunun için çalışıyoruz" bilgisini verdi.

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'A REST ÇEKTİ

Yapılan pazarlıklarda menajerin, "21 milyon Euro'yu ödeseniz bile bizimle anlaşmadan bu işi bitiremezsiniz" restini çektiği öğrenilirken, Beşiktaş cephesinin görüşmeleri devam ettirdiği gelen haberler arasında.

'SONSUZA KADAR KARTAL OLACAĞIM'

Sosyal medyada bir veda mesajı yayınlayan Talisca, taraftara teşekkür ederek, "Sonsuza kadar Kartal olacağım" dedi.

40 MİLYON EURO'YA GİDİYOR

O Jogo'nun haberine göre Benfica, Talisca'nın transferi için Manchester United'la 40 milyon Euro'ya el sıkıştı. Transferin bitmesi için Talisca'nın milli takım uygunluk durumunun sonuçlanmasının beklendiği vurgulandı.

Etiketler :