Beşiktaş'tan Vida için yeni karar!

Beşiktaş'tan Vida için yeni karar!

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında alacağı Hırvat stoper Vida'ya, astronomik bir rakam önerilmediği sürece oynatmadan satmayacak. Cenk Tosun'un gönderilmesi için ise Teknik Direktör Şenol Güneş'in kararı beklenecek.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer döneminde Vida'yı renklerine katacak olan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuya teklif geleceği yönündeki haberlerin çıkması üzerine, bir transfer zirvesi yapacak. Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş bir araya gelerek hem Vida hem de gidecek-gelecek oyuncular için bir yol haritası çizecek.

Astronomik rakam olmadığı sürece Vida'yı satmaya soğuk bakan siyah-beyazlı yönetim, Tosic'e de teklif gelmesi durumunda önceliği bu oyuncuya verecek. Hırvat stoperi bir sezon oynattıktan sonra satmak isteyen idareciler, rakamın 10 milyon euronun üstüne çıkması halinde, tecrübeli futbolcuyu oynatmadan satmayı gündemine alacak.

Yapılacak olan transfer zirvesinde, Vida dışında Cenk Tosun'u da konuşacak olan Beşiktaş Yönetimi, Cenk ile birlikte bir stoperi satmayı, Şenol Güneş'in onay vermesi halinde gündemine alacak. Devre arasında, gidenler olursa takıma takviye yapmayı planlayan yönetim, Talisca meselesini de karara bağlayacak.

Şu an için Çin'den resmi bir teklifin henüz Benfica'ya gitmediğini bilen siyah-beyazlılar, bu oyuncu için Benfica'ya teklif sunacak. Talisca'nın bonservisini isteyen yönetim, bu oyuncuyu makul bir rakama alarak, bir dahaki satıştan Benfica'ya pay vermeyi önerecek.

(Milliyet)

Etiketler :