Boluspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? D-Smart'lı Beşiktaşlıya yok!

Boluspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? D-Smart'lı Beşiktaşlıya yok!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. haftasında bugün Boluspor'a konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. haftasında bugün deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı takım, D Grubu'nda ilk iki maçını kazanarak 6 puanla lider durumda bulunuyor. Boluspor ise 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Taraftarlar ise merak ediyor; Boluspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Mücadele, bugün saat 20.00'de Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maç A2 TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

A2 KANALINI SEYRETMEK İÇİN

Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni kurduğu A2TV kanalını uydudan ve digital platformlardan izleyebilirsiniz. Digitürk 35. kanal, Tivibu 59. kanal, Teledünya 37. kanal ve Turkcell Tv 29. kanaldan takip edebilirsiniz.

A2TV'yi aynı zamanda Turksat 4A uydusu üzerinden aşağıdaki frekans bilgilerini girerek izleyebilirsiniz:

Frekans: 12053
Pol: H  
Sembol Hızı: 27500 5/6

A2 TV'yi aynı zamanda internet üzerinden de a2tv.com.tr adresinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

DSMART'I OLAN MAÇI İZLEYEMEYECEK

Kanal Türkiye'nin iki önemli dijital yayın platformundan birinde yer almıyor. Digitürk aboneleri A2'yi 35. kanaldan izleyebilirken, D Smart aboneleri A2'yi kanal listesinde göremiyor. İnternette bunun çözümü için D Smart kutu ayarları gibi sitelere ve linklere itibar etmeyiniz. Çünkü, kanal henüz D Smart'la anlaşma yapmış değil. Ancak yakın zamanda kanalın D Smart platformunda da olması bekleniyor. O zamana kadar da A2'deki maç yayınlarını, diğer platformlardan veya internetten üzerinden A2'nin web sitesi ile izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ MAÇINI D-SMART ABONELERİ İZLEYEMEDİ

29 Kasım salı günü Darıca Gençlerbirliği - Beşiktaş mücadelesi de A2 TV ekranlarından naklen yayınlandı. Bazı Beşiktaş taraftarları Beşiktaş'ın maçının HD olmayan bir kanaldan yayınlanmasına tepkili. HD yayınları olan ATV ve A Spor varken Beşiktaş'ın maçınını HD olmayan A2 kanalından verilmesine tepkiler oluştu.

Etiketler :