Brezilya basını Beşiktaş'ın, Vagner Love transferini bitirdiğini yazdı!

Brezilya basını Beşiktaş'ın, Vagner Love transferini bitirdiğini yazdı!

Cenk Tosun'u Everton'a sattıktan sonra forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, Alanyaspor'dan Vagner Love'ı kadrosuna katmak üzere...

Ajans Beşiktaş - Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love için Fikret Orman'la görüştüğünü ve oyuncuyu Beşiktaş'a vermek istemediklerini söylemişti. Vagner Love ile ilgili Brezilya basınından sıcak bir açıklama geldi ve oyuncunun 3 milyon dolar karşılığında satıldığı belirtildi.

BREZİLYA BASINI TRANSFERİ AÇIKLADI: BEŞİKTAŞ BİTİRDİ

Globoesporte'nin haberine göre Alanyaspor'un golcü oyuncusu Vagner Love, ülkesinin takımlarından Flamengo ile anlaşma sağlayamadı. Flamengo yönetimi Alanyaspor'un istediği bonservisi karşılamanın imkansız olduğunu düşünürken bu transferi Beşiktaş'ın bitirdiği iddia edildi.

3 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş'ın bu transferi 3 milyon dolar karşılığında bitirdiği iddia edilirken, 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferinin açıklanması için kadrodaki yabancı oyuncularla yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.

14 YABANCI KURALI

Beşiktaş kadrosunda 15 yabancı oyuncu bulunduruyor. Bu oyunculardan Aras Özbiliz ve Denys Boyko'ya takım bulunmaya çalışılıyor. Buna değinilen haberde. Ay sonuna kadar Beşiktaş'ın bu oyuncuları gönderip Vagner Love'u kadrosuna katacağı ifade edildi. (Futbol Arena)

Etiketler :