"Bu takımı kurduğum için çok şanslı bir antrenörüm"

"Bu takımı kurduğum için çok şanslı bir antrenörüm"

Bugünkü galibiyetin ardından Beşiktaş Kadın Basketbol takımının başantrenörü Aziz Akkaya ve başarılı oyuncusu Sevgi Uzun, açıklamalarda bulundu.

Aziz Akkaya:
‘Kazandığımız için mutluyum’

“İlk yarı 44 sayı yedik. Soyunma odasında takım arkadaşlarıma da söyledim. İkinci yarı 29 sayı atabildiler. 44 sayı çok büyük rakam. Bizim atacağımız sayılar bu sayılar. Karşı takım dört kısayla oynayınca biz kendi düzenimizden ödün vermemeye çalıştık ama biz de dört kısaya dönmek zorunda kaldık. Ondan sonra maç döndü. Biz basketbolu güzel oynamaya çalışıyoruz. İki tane uzunla oynamaya çalışıyoruz. Ama bazı takımlar uzunları olmadığı için bunları yapmaya çalışıyorlar. Sonra dört kısaya döndük ve dört kısayla kazandık. Zor bir maç oldu. Taraftarları heyecanlandıran bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyum. Sonuçta dörtte sıfır başlayan bir takım. Devamında 9’da 7 olan bir takım. Bizim hayallerimiz var. Daha iyi yerlere gideceğiz, daha güzel işler yapacağız. Takımıma güveniyorum. Benim takımım çok iyi kimyası olan bir takım. Beraber oynamaktan keyif alan bir takım. Bu takımı kurduğum için çok şanslı bir antrenörüm.”

Sevgi Uzun:
‘Her gün bir öncekinden daha iyi olmaya çalışıyoruz’

“Maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Bir ara ritmimiz düştü ama geri gelip kazanmayı bildik. Her gün bir öncekinden daha iyi olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz, onlardan da galibiyet almak istiyoruz.”