''Bu yılın en önemli maçı''

''Bu yılın en önemli maçı''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcumuz Atiba, Kiev'de basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Şenol Güneş şunları söyledi:

"Her takım için Şampiyonlar Ligi maçı önemlidir. Ama sebepleri itibariyle kazanmak bizim için daha önemli. Atiba maçın önemine kısmen değindi. Her takım için Ş. Ligi'nin her maçı önemli. Kazanmak için daha fazla sebebimiz var. İşimiz kolay değil, zor bir rakiple oynayacağız. Dinamo Kiev; köklü bir kulüp, büyük bir camia. Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve 4. maçlar çok önemlidir. Onlar bu maçları kaybettikleri için bu duruma düştüler. 4. torbadan katıldığımız doğru. Başladığımız yer değil, geldiğimiz nokta daha önemli. Onlar Benfica'ya 2 maçta kaybettiler. Biz Napoli'den 4 puan aldık. Bu bizi ön plana çıkardı. Rakip takımın hocası ve beklentisi maçı kazanmak. Biz daha çok kazanmak istediğimizi göstermeliyiz.

Kendi adıma da bu maça bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş'ı değil, tüm takımlarımızı etkileyecek bu durum. Kiev maçını kazanarak bunun mutluluğunu tüm Türkiye ile yaşamak istiyoruz. Kazanmayı istememizden dolayı, biraz daha ön plana çıkacağımızı düşünüyorum. Yarın bir final oynayacağız. Hem benim, hem de kulüp için tarihi bir dönemeç. Başardıktan sonra yeni hedefler söyleyebilirim."

Kadronun nasıl olacağı yönündeki sorulara "Oğuzhan ve Gökhan'ın ağrıları var. Bugün antrenmanda görmek durumundayız." diye yanıt veren Şenol Hoca, yeni transferlere yönelik soruya ise gülerek "Gruptan çıkacağımızı garanti edin, ben de size transferleri garanti ederim." yanıtını verdi.

Teknik Direktör hava şartlarına yönelik yorumu ise "Kiev'deki hava koşullarından şikayet etmek yerine bu şartlara adapte olmaya çalışacağız. Bu yüzden maç saatine idman aldık." şeklinde oldu.