Caner Erkin'den anlamlı paylaşım! "İnsanlık ölmüş..."

Caner Erkin'den anlamlı paylaşım! "İnsanlık ölmüş..."

Caner Erkin resmi Instagram hesabı üzerinden işkence görerek ayakları kesilen yavru köpek ile ilgili bir paylaşım yaparak hayvana şiddetin suç olduğuna dikkat çekti. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz gün Sapanca Yüzevler Mahallesi'nde ormanlık alandaki köpekleri beslemeye gidenler, bir köpeğin yerde kıvrandığını gördü. Yavru köpeğin bacakları ve kuyruğunun kesildiğini gören hayvanseverler, şok yaşadı. Köpek, Sapanca'da veteriner hekim Onur Çakmak'a götürüldü. Onur Çakmak köpeğe müdahalede bulundu. Köpeğin bacakları bandaja alınarak tedavisi için İstanbul'da bulunan hayvan hastanesine gönderildi.

 

a-028.jpg

Hayvan hastanesinde yavru köpeğin tedavisini veteriner Berktuğ Çiftçi üstlendi. Yavru köpeğe yapılan işkencenin insan tarafından yapıldığını söyleyen Çiftçi, köpeğe yapılanları görünce şok olduklarını aktardı. Ancak hastane yetkilileri sosyal medyadan yaptıkları açıklamada yavru köpeğin ameliyatı kaldıramayarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Caner Erkin resmi Instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Ne huzur kaldı ! ne bayram !insanlık ölmüş.. utanmaktan yorgun düştük! susanlara olan öfkem ,bu cana işkence yapan şerefsize olan öfkemle aynı.. !!aklım, kalbim, almıyor! çıkarın şu yasayı nesi zor bunun ! Allahın yarattığı canı Allahtan başkası alamaz !!Bu zulümle nasıl devam edicez !! hergün binlerce cana yapılan bu zalimlik için daha ne kadar bekliycez ! Bu pisliklerle aynı havayı solumak istemiyoruz !elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ve bu en ağırı ....... Yeter ! #hayvanaşiddetsuçtur #hayvanhaklarıyasası" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

vv-002.jpg

Etiketler :