Caner Erkin'den önemli açıklamalar

Caner Erkin'den önemli açıklamalar

Caner Erkin sakatlığının ardından son durumunu aktardı, Beşiktaş ve futbol hayatı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin sahalara ne zaman döneceği konusunda bir tarih verdi. BeinSports'a konuşan yıldız futbolcu şunları söyledi:

"Öncelikle şunu söyleyeyim, 3 aylık süreci doldurduk. Beklenenden erken bir sürede çalışmalara başladım. Doktorlarımız benimle güzel ilgileniyor. Koşulara devam ediyorum. Koşuları yaptığım sırada hafif hafif ağrılarım oluyor ama bunları doktorlarımız söylemişti zaten. Ben de hazırlıklıydım. Tahminen 1.5 - 2 ay sonra sahalara döneceğimi düşünüyorum.

Televizyonda izlemek çok kötü. Deplasman maçlarını televizyonda izliyorum, çok kötü oluyorum. Vodafone Arena'da tribünden izlemek çok kötü. Tribünden sahaya atlamak istiyorum.

Beşiktaş kulübünün her zaman kazanması lazım, hep birlik olması lazım. Karamsar bir durum yok, en üstte bitireceğiz. Kadromuz çok kaliteli. Sonuçta artık Beşiktaş'ın hedefi her sene şampiyonluk. Avrupa Liginde hedef final.

Maçtan sonra hep 90 dakika tekrarını izlerim. Bazen inanamıyorum, Çok hırslanıyorum sahada. Kendime hırsımı ve mücadelemi kaybettiğim zaman futbolu bırakmalıyım diyorum. Kaybetmeyi hiç bir zaman kabullenemiyorum. Bu yüzden saha içinde çok hırslı davranıyorum.

Çok özlüyorum, goller asistleri rüyada görüyorum. Sadece iş değil eğlenmekte benim için bu. Özeleştiri yaptığım çok oluyor. Oturup kendimi izlediğimde inanamıyorum. O anlarımı hatırlamıyorum.

De Boer geldikten 3 gün sonra beni yanına çağırdı seni takımda düşünmüyorum dedi. Bir açıklama da yapmadı, ben de kalmadım.

Avrupa'da kulüpler birbirinden oyuncu alıp veriyor gayet normal bir şekilde ama bizim ülkede durum biraz farklı. Beşiktaş'a gelirken hafif de olsa tepki olacağını biliyordum. Beşiktaş taraftarı beni inanılmaz şekilde sahiplendi. Ben de oyunumla futbolumla sahiplenmeye devam edeceğim Beşiktaş'ı.

Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Hocamıza da başkanımıza da ilettim. Onlar uygun görürse kalmak istiyorum. Onlarda beni almak istiyor herhalde. Ben futbol hayatıma burada devam etmek istiyorum.

Feda dönemi küçülme değildi, büyümeye doğru gitmeydi ben hep öyle gördüm. Beşiktaş kulübü büyüyerek devam ediyor.

Bir insanı somurtkan gördüğümde gidip onu güldürene kadar uğraşırım. Şaka yapmayı çok severim.

Fişek lakabının mazisi Sebahattin hocama dayanır. Askerdeyken her şeye fişek diyormuş, bana da fişek dedi, öyle kaldı.


AYRINTILAR GELİYOR...

Etiketler :