Canlı yayında Beşiktaş-Fenerbahçe tartışması!

Canlı yayında Beşiktaş-Fenerbahçe tartışması!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbi öncesinde A Spor canlı yayında gerilim dolu anlar yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Spor Toto Süper Lig 6. haftasında oynanacak dev derbi öncesi heyecan seviyesi giderek yükseliyor. Bu zorlu derbi A Spor'da "Futbol Meydanı" programında masaya yatırılırken, Gökmen Özdenak ile Emre Bol arasında gergin anlar yaşandı. Tartışma esnasında Turgay Demir ve Emre Bol'un atışması da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor Toto Süper Lig 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde A Spor'da "Futbol Meydanı" programında Gökmen Özdenak, Emre Bol ve Turgay Demir arasında hararetli bir tartışmanın yanı sıra gergin anlar da yaşandı.

GÖKMEN ÖZDENAK: "UTANIN BE UTANIN!"

Gökmen Özdenak, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı asla yenemeyeceğini iddia ederek, "Koskoca Fenerbahçe camiasını 1.60'lık Valbuena mı kurtaracak? Eğer ona kurtarıcı gözüyle bakıyorsanız utanın be utanın! Giuliano'yu izledim diyorsunuz. Ne oynuyor adam. Hiçbir şey." derken, Emre Bol ise, "Valbuena sizin yüzünüzü kurtardı. Bakın nasıl top oynuyor. Sen izlemediğin Giuliano için yorum yapmayacaksın." yanıtını verdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde A Spor'da Futbol Medyanı programında bu kez Turgay Demir ile Emre Bol arasında ciddi bir tartışma yaşandı.

Turgay Demir, "Fenerbahçe, Beşiktaş'ı nasıl yenecek? Babel'i, Quaresma'yı, Cenk Tosun'u Talisca'yı nasıl tutacak? Janssen, Pepe'den forma mı isteyecek. Ayrıca Ali Palabıyık verilmiş maça. Herhalde Van Persie yok diye verilmiş." şeklinde konuşurken Emre Bol, "Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yine yener. Geçen sene Vodafone Park'ta nasıl yendiyse bu sene de öyle yener" yanıtını verdi. (Futbol Arena)