Cem Dizdar'dan Beşiktaş yorumu: Eğer Başakşehir-Galatasaray maçı...

Cem Dizdar'dan Beşiktaş yorumu: Eğer Başakşehir-Galatasaray maçı...

Cem Dizdar Beşiktaş'ın TM Akhisarspor ile golsüz biten maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Cem Dizdar, golsüz beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş - Akhisarspor karşılaşmasını değerlendirdi. Karşılaşma hakkında şunları söyledi: 

''Beşiktaş bu maçta yapması gereken herşeyi yaptı. Rakip kalecinin maçın en iyisi olduğu düşünülürse gerek rakip ceza sahası çevresinde gerek içinde organizasyonlarını gerçekleştirdi.
Biraz kanat oyunları Babel Quaresma etkisini gösterdiği maçlardaki gibi Quaresma Lens etkisi gösterseydi belki Negredo ile ilk devre kurguladıkları ceza sahası önü oyunlardan sonuç alabilirlerdi. 
İşte bu maçta daha çok Talisca'yı görmemizin nedeni Negredo'nun özellikle 60'lara kadar güçlü etkisiydi. Biraz Cenk oyuna girince orada bir bozulma oldu onlar adına. Görev paylaşımında sıkıntı oldu. Ama oyunun tadı tuzu düşünüldüğünde ülke seviyesinin üstünde temposu olan gol arayan buna topla daha az oynamasına rağmen Akhisar'ı da dahil ediyorum ki çok ciddi pozisyonlar bunlar yani Beşiktaş'ın kaçırdığı penaltı belki onlar adına Beşiktaş adına maçın hikayesini değştirebilirdi gol olsaydı ama Akhisar'ın da bir o kadar pozisyonları vardı.
Lig ortalaması üzerinde bir maç. Elbetteki Beşiktaş kendi sahasında 2 puanı kaybetmiş olmasının hayıflanmasını yaşayacaktır. Başakşehir Galatasaray maçı pek kendilerinin istemediği gibi sonuçlanırsa bu şampiyonlar ligi yürüyüşü biraz sorgulanır diye düşünüyorum.
Şenol Güneş gerek oyuncularının form durumu gerek Porto maçının takvimdeki önemi açısından oyuncu topluluğunu rotasyona tabi tuttu. Medel sağlamdı.Oyundaki pozisyon bilgisiyle yerindeydi. Lens aslında oynadığı sürede iyidi ve o çıkana kadar o kadar da etkisiz görünmüyordu. 
Ondan sonra tekrar oyunun toparlanması biraz zor oldu acaba biraz daha Lensle denense miydi diye düşünülebilir. Yani skordan bağımsız olarak kendi adıma zevkli bir karşılaşma izledim. Elbetteki tribüne giden Beşiktaşlılar üzülmüştür. Bende bir Beşiktaşlı olarak sonuçtan memnun değilim ama beraberlikte olsa oyun kalitesi iyi bir maç izledim hissi bıraktı bende.''