Cenk Tosun, Aubameyang ve Mario Gomez'i solladı

Cenk Tosun, Aubameyang ve Mario Gomez'i solladı

Beşiktaş'tan devre arasında Everton'a transfer olan Cenk Tosun attığı 2 golle gol sayısını 4'e çıkarırken devre arasında transfer olup en çok gol atan oyuncular arasına girmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Everton'a rekor bedelle sattığı Cenk Tosun, Premier Lig'i sallamaya devam ediyor. Stoke City karşısında 2 gol atan ve son 3 maçta 4 gol kaydeden başarılı golcü dev isimleri sollamayı başardı.
 
Devre arasında transfer olup en çok gol atan futbolcular

Avrupa'da devre arası transferleri arasında en çok gol atan futbolcular arasında Cenk Tosun 7 maçta attığı 4 golle listeye 2. sıradan dahil oldu. Chelsea'den Borussia Dortmund'a transfer olan Batshuayi, oynadığı 11 maçta attığı 8 golle ilk sırada yer alırken Cenk Tosun eski takım arkadaşı Mario Gomez'i de geçmiş oldu.

Devre arası takım değiştiren isimler arasında olan Mario Gomez, 4 gole 9 maçta ulaşırken Cenk Tosun'un arkasında kaldı. Devre arası en çok ses getiren transferlerden biri olan Aubameyang da 3 golle Cenk Tosun'un arkasında kaldı ve 4. sırada yer aldı. Cenk Tosun ayrıca Giroud ve Alexis Sanchez gibi isimleri de geride bırakmayı başardı. (Futbol Arena)